Skriv ett meddelande

Har du något att säga? Anteckningar och meddelanden på informationsskärmar får uppmärksamhet och blir läst.

Du kan använda redigeraren för att formatera text i olika storlekar, välja placering och färg.

Anslagstypen gör det möjligt att visa tabell, men det har sina begränsningar. Med avancerade tabeller (stora tabeller, nästlade tabeller och tabeller med sammanfogade celler) rekommenderar vi att göra dessa i t.ex. Word och sedan ladda upp som PDF i bildanslag.

Knappen "<> Källa" ger möjlighet att lägga in html-kod i anslaget.