Facebook /Twitter

Anslag som visar sociala medier hjälper dig att alltid ha uppdaterade informationsskärmar. Systemet hämtar automatiskt nytt innehåll och håller folk uppdaterade. Samtidigt annonserar du om var man kan följa dig.

Facebook

Välj "Facebook" under "Nytt anslag". Klistra in adressen till Facebooksidan som du vill visa, och klicka på "Validera". Om länken till din Facebook-sida inte fungerar, kan du testa att enbart lägga in ID-numret, som är numret längst bak i adressen, i fältet för adressen, och klicka på "Validera".

Det är endast möjligt att visa innehåll från sidor. Om du inte ser ditt företag när du söker, kan problemet vara att det är registrerat som plats, inte sida.

Här finns information om hur du skapar en Facebook-sida: https://www.facebook.com/help/104002523024878?helpref=about_content

Som standard kan endast inlägg som skapats av sidans ägare, visas. Om du också vill visa inlägg från andra, kan du skriva in "<all>" vid slutet av sökfältet.

Twitter

Visa listor med flera tweets, eller visa en och en där bilder ingår om det finns.

Om du skriver #hashtag eller @användarnamn söks det i alla tweets där dessa nämns. Skriv <‑rt> utan mellanslag efter hashtag<‑rt> eller @användarnamn<‑rt> för att dölja retweets.

Skriv @@användarnamn för att visa tweets från denna användaren.

Du kan ange ett eller flera #hashtags, @användarnamn och / eller @@användarnamn i sökrutan. Separera sökord med mellanslag. Inlägg kommer att slås ihop och sorteras i kronologisk ordning.

Om du anger två # hash # taggar utan mellanslag kommer endast tweets som innehåller båda hashtags visas.