Instagram

Fräscha upp infoskärmarna med bilder från Instagram! Infoskärmarna hämtar automatiskt nya bilder och håller folk uppdaterade, samtidigt som du kan annonsera om var man kan följa er.

Du kan visa bilder från ditt eget Instagramkonto (om den inte är privat) eller en #hashtag. Du kan bara visa bilder från konton som inte är privata. Bilderna kommer att uppdateras automatiskt på infoskärmen när det läggs ut nya bilder på Instagram.

Visningen fokuserar på den senaste bilden som lades ut på Instagram, och visar thumbnails av äldre bilder. Om du har flera Instagramkonton kan du göra flera anslag där du visar bilder från dina olika Instagramkonton.

Testa själv!

Gå till ”Nytt anslag” i det övre högra hörnet när du är inloggad i app.pintomind.com, och välj ”Instagram”. Godkänn anslaget genom att ”Ge tillgång” med ditt Instagramkonto, sedan väljer du om du vill visa bilder från ditt eget Instagramkonto eller vilken #hashtag du vill visa bilder från. Välj om du vill visa anslaget i huvudanslaget eller i sidofältet, och välj vilken eller vilka skärmar det ska publiceras på. Förhandsvisa gärna innan du sparar.

Frågor eller kommentarer? Kontakta oss påsupport@pintomind.com!