Väderprognos

Väderprognoser intresserar de flesta, och de hjälper dig att ha en aktuell skärm. Välj detaljnivå och vilka platser du vill visa väderprognoser för.

Väderprognoserna hämtas från Yr.no. I sökfältet kan du hitta platser i världen som du kan visa vädret för. Om du inte kan hitta den plats du letar efter, kan du söka efter den på Yr.no, och sedan klistra in webbadressen för vädret i sökfältet.

Prognoser kan visas enkelt eller detaljerat med tre dagars varsel eller i Meteogrammar. Du kan välja om du vill visa temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.

Du kan välja mellan svart och vitt eller färg på symbolerna i vädret. Att ändra, gå till "skärmar", och välj sedan "Inställningar" på skärmen du vill ändra på.