Inbjudna

Välkommen till PinToMind!

Har du blivit inbjuden av någon att använda PinToMind? Välkommen, vi hjälper dig att komma igång!

Logga in

Du kan publicera och ändra ditt innehåll överallt där du har tillgång till internet. Efter at du har loggat in får du fullt tillråde, oavsett om du är på din mobil, surfplatta eller dator.

I e-postinbjudan hittar du ditt användarnamn och lösenord.

LOGGA IN HÄR

Publicera anslag

När du har loggat in, kan du skapa och publicera olika typer anslag genom att trycka på "NYTT ANSLAG" i övre högra hörnet.

När du skapar anslag, välja vilka skärmar anslaget ska visas på, och du kan välja tidsstyrning för när anslaget ska visas.

Anpassa layout och visa skärmarna på nätet

Under menyalternativet "Skärmar" kan du välja "Inställningar" för att anpassa hur skärmarna ska se ut. Ladda upp logotyp, välj bakgrundsfärg eller bild och anpassa hur den nedersta raden ska visas. Nu är du redo att börja visa informationsskärmen!

Läs fler tips på våra hjälpsidor!