Pintomind.se - Fullskärm och autostart på Windows

Autostart och fullskärm på Windows

Vi har ett skript som du kan ladda ner, som kommer att starta skärmen automatiskt vid start. Detta fungerar på de flesta Windowsdatorer. Använd Google Chrome och inaktivera varningsmeddelande för att Internet Explorer inte är standardwebbläsare.

1. Logga in och klicka på skärmar i menyn uppe till vänster
  2. Notera adressen för skärmen https://app.pintomind.com/ + SKÄRMKODABC123
  3. Ange denna adress + .vbs i Internet Explorer på datorn för att visa innehållet. Detta startar nedladdningen av ett skript som ska lagras i startmappen på datorn. När skriptet har hämtats, flytta den till startmappen i startmenyn. Byt inte namn på filen. För att avsluta visning efter startskriptet måste du trycka på ALT + F4.