Samsung SSSP5

Exempel på skärm i denna generation är Samsung QH55H

Komma igång

Första gången du startar skärmen kommer du till en guide. Följ stegen i guiden (se nedan), så är du strax igång!

Om du vill köra Startguiden igen senare, eller om den inte kommer upp automatiskt, kan du starta den genom att trycka på HOME-knappen och sedan på MENU-knappen, och sedan välja "System" och "Starta Setup" i menyerna. Du kan också återgå till fabriksinställningar för att helt på nytt ställa in alla inställningar för skärmen.

Automatisk timer

Vi rekommenderar att du använder den automatiska timern t.ex. att skärmen slås på automatiskt vid 7 och av vid 23, för att ge skärmen längre livslängd och för att spara miljön.

Hur man lägger till en automatisk timer:

Fabriksinställningar

Om du upplever problem med skärmen rekommenderar vi att göra en fabriksåterställning av skärmen.

Om instruktionen inte fungerar:

Uppdatera firmware

Firmware är programvaran som ligger fast i skärmen. I vissa fall, bland annat för visning av video, kan en uppdatering av firmware göra så att skärmen visar innehållet bättre. Kontakta support@pintomind.com, så kan vi vägleda dig i en uppdatering av firmware på skärmen.