Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Hjälpsidor / Användning av Samsung

Samsung SSSP1

Exempel på skärm i denna generation är Samsung ME46C.

Skärmarna levereras ofta med Windows set-back-box, men kan också köras med inbyggda spelaren. Detta är den första generationen av den inbyggda spelaren, och installation av spelaren sker i en systemmeny som är svår att komma åt.

Skärmarna har inte stöd för att visa video, vi rekommenderar att koppla till en Chromebox om ni önskar att visa video.

Konfigurera spelare

TILLBAKA TILL HJÄLPSIDOR