Samsung-skärmar från Dustin

Dustin har levererat skärmar till många av våra kunder.

Kontakta Gustaf Wallin direkt via e-post Gustaf.Wallin@dustin.se eller telefon 08 553 44 000, eller kontakta Dustins orderkontor via e-post order@dustin.se eller telefon 08-553 44 553 för information om priser och beställning.

Samsung SMART Signage

Skärmar med inbyggd player - det enklaste sättet att komma igång på.
Efter en enkel startguide kommer skärmen att starta automatiskt varje dag.

Chromebit

Om du har en skärm sedan tidigare är Chromebit med vår player-app en bra, prisvärd och enkel lösning. Du kopplar den till skärmens HDMI-ingång och hänger den bakom skärmen - läs mer här.