PinToMind - Asus Chromebit med PinToMind-app

PinToMind Player-app kan inte installeras i kioskläge

GGoogle har överraskande försämrat möjligheten att installera kioskappar utan att enheten är en del av en administrerad domän. PinToMinds Player-app kan fortfarande användas om den är installerad, men den kommer inte att kunna installeras igen. Vi arbetar på saken och uppdaterar sidan så snart vi har mer information.

Kontakta oss om du vill att vi ska meddela dig när det är något nytt.

Oppdaterad 17.9.2018

Asus Chromebit med PinToMind-app

Asus Chromebit är en datorpinne som kör Chrome OS. Med vår player-app kan du enkelt och passande använda Chromebit till att köra infoskärmar med automatisk uppstart i fullskärm, som kan ge nytt liv till gamla skärmar.

Köpa och montera

Asus Chromebit kan beställas på nätet. Om du inte har mus och tangentbord som kan kopplas till via USB rekommenderar vi att du köper detta samtidigt.
Chromebit kommer i ett paket som innehåller själva Chromebiten, en kort HDMI-kabel och strömadapter. Packa upp, koppla till mus, tangentbord, skärm och ström, och fäst baktill på skärmen – så är du redo att använda den för visning av PinToMind-skärmen!

Grundläggande inställningar och inloggning

När du startar Chromebiten leds du in i en vägvisare. Följ punkterna nedan steg för steg på Chromebiten, så är du snart igång. Om Chromebiten inte är ny måste du återställa den till fabriksinställningarna innan du fortsätter.

Installera PinToMind player-app

Tips! Öppna p2m.tv/chromebit på Chromebiten, så kan du läsa resten av denna sida där, och enkelt kopiera och klistra in app-ID:t nedan.

Registrera skärmkod

Skärmkoden är 5-6 bokstäver och siffror i slutet av skärmadressen. Du hittar detta i listan över dina skärmar.

Exempel: URLhttps://app.pintomind.com/ABC123

Det är enbart koden som du ska lägga in i fältet skärmkod, alltså "ABC123" i exemplet.

Ta-daa! Chromebiten är färdiginstallerad, och klar att börja användas! :tada: :smiley:

När Chromebiten är färdiginstallerad är den låst i ett så kallat kiosk mode till användning för infoskärm. Här hittar du tips på hur du kan göra ändringar och sköta underhåll av Chromebiten.