Chromebit - tips för ändringar och underhåll

PinToMind Player-app kan inte installeras i kioskläge

GGoogle har överraskande försämrat möjligheten att installera kioskappar utan att enheten är en del av en administrerad domän. PinToMinds Player-app kan fortfarande användas om den är installerad, men den kommer inte att kunna installeras igen. Vi arbetar på saken och uppdaterar sidan så snart vi har mer information.

Kontakta oss om du vill att vi ska meddela dig när det är något nytt.

Oppdaterad 17.9.2018

Chromebit - tips för ändringar och underhåll

Den här sidan är en ”fortsättning” på Asus Chromebit med app för PinToMind. På den här sidan hittar du en samling med tips och information för ändringar och underhåll av Chromebit med PinToMinds player-app. Kontakta gärna support@pintomind.com om du har några frågor!

Gå till Chrome OS

När Chromebiten är installerad med PinToMind player-appen går den automatiskt till visning av PinToMind, och är låst i ett så kallat kiosk mode. För att komma ut ur player-appen och gå till Chrome OS gör du såhär: