Chromebit - tips för ändringar och underhåll

Den här sidan är en ”fortsättning” på Asus Chromebit med app för PinToMind. På den här sidan hittar du en samling med tips och information för ändringar och underhåll av Chromebit med PinToMinds player-app. Kontakta gärna support@pintomind.com om du har några frågor!

Gå till Chrome OS

När Chromebiten är installerad med PinToMind player-appen går den automatiskt till visning av PinToMind, och är låst i ett så kallat kiosk mode. För att komma ut ur player-appen och gå till Chrome OS gör du såhär:

Byt trådlöst nätverk

Stående skärm

Avinstallera player-appen för PinToMind

Byt vilken skärm som visas

Nollställ Chromebit till fabrikinställningar

Följ punkterne nedan om du vill nollställa Chromebit för at start om på nytt eller använda den till något annat.