Förslag på utrustning som du kan använda

För att visa innehållet på PinToMinds informationsskärmslösning behöver du en skärm som kan visa en webbläsare. Vi säljer inte själva utrustningen, men vi har ett gott samarbete med Dustin som har levererat skärmar till många av våra kunder. Du är fri att använda den återförsäljaren och den utrustning du vill ha.

Samsung SMART Signage

Om du inte har en skärm sedan tidigare är Samsung SMART Signage med Tizen det enklaste sättet att komma igång. Efter en enkel startguide kommer skärmen att starta automatiskt varje dag.

Se modeller och kontaktinfo till Dustin eller läs om våra erfarenheter

Om du har utrustning

Om du redan har skärm med inbyggd webbläsare, eller skärm och PC kan detta användas i vissa fall. Generellt är vi skeptiska till Smart-TV, men om du har en sådan rekommenderar vi dig att testa - och eventuellt komplettera med en Chromebit. Hjälp till att starta visning med olika typer av utrustning hittar du på våra hjälpsidor.

Även om du inte är säker på vilken utrustning du ska ha, behöver du inte vänta med att skapa ett provkonto. Du kan testa informationsskärmen på din egen dator och beställa utrustning senare.

ÖPPNA GRATIS PROVKONTO IDAG

Frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Skicka ett e-postmeddelande till support@pintomind.com, så hör vi av oss!