Förslag på utrustning som du kan använda

För att visa innehållet på PinToMinds informationsskärmslösning behöver du en skärm som kan visa en webbläsare. Vi säljer inte själva utrustningen, men vi har ett gott samarbete med Dustin som har levererat skärmar till många av våra kunder. Du är fri att använda den återförsäljaren och den utrustning du vill ha.

Samsung SMART Signage

Om du inte har en skärm sedan tidigare är Samsung SMART Signage med Tizen det enklaste sättet att komma igång. Efter en enkel startguide kommer skärmen att starta automatiskt varje dag.

Se modeller och kontaktinfo till Dustin eller läs om våra erfarenheter

Chromebox eller Chromebit

Om du har skärm, men saknar webbläsare, är detta prisvärda och bra lösningar. Välj mellan Chromebox som är kraftfull, eller Chromebit som är billigare och mindre. Båda startar automatiskt och får en daglig omstart vid installation av PinToMind Player. Läs mer här.

Om du har utrustning

Om du redan har skärm med inbyggd webbläsare, eller skärm och PC kan detta användas i vissa fall. Generellt är vi skeptiska till Smart-TV, men testa gärna - och komplettera eventuellt med en PC. Hjälp till att starta visning med olika typer av utrustning hittar du här.

Även om du inte är säker på vilken utrustning du ska ha, behöver du inte vänta med att skapa ett provkonto. Du kan testa informationsskärmen på din egen dator och beställa utrustning senare.

ÖPPNA GRATIS PROVKONTO IDAG

Frågor?

Kontakta oss, - vi vill gärna hjälpa till!