Få en kickstart!

Det finns inget som en bra start! Här får du en kort förklaring av hur du kommer igång bra med PinToMind.

Öppna provkonto

30 dagars provkonto är helt utan kostnad och icke-bindande, och du får testa systemet innan du bestämmer dig. Öppna gärna ett "prov-provkonto" om du vill testa innan du visar för andra. Innehållet som du skapar i testperioden behåller du om du väljer att aktivera ditt konto.

Skapa anslag med olika typer av innehåll

När du skapar ett provkonto hjälper vi dig att komma igång med dina första anslag och din första skärm. Testa! Redigera anslag, ändra ordningen och titta på vilka möjligheter du har! Du kan lägga till flera anslag, med olika anslagstyper, genom att trycka på "NYTT ANSLAG" i övre högra hörnet.

Anpassa layout och visa skärmarna på nätet

Under menyalternativet "Skärmar" kan du välja "Inställningar" för att anpassa hur skärmarna ska se ut. Ladda upp logotyp, välj bakgrundsfärg eller bild och anpassa hur sidfoten ska visas. Nu är du redo att börja visa informationsskärmen!

Lägg till flera användare

Bjud med dig flera att uppdatera informationsskärmarna redan under testperioden. Gå till menyalternativet "Användare" och skicka inbjudningar. När du har bjudit in kan du välja om användaren ska ha tillgång till en eller flera skärmar, och om den användaren ska kunna redigera alla anslag eller bara sina egna.

Aktivera konton

För att behålla ditt konto efter testperioden måste du aktivera det. Välj prisplan och registrera faktureringsinformation. Du kan välja att betala med kreditkort eller få fakturor via e-post.