Visning och set-up av informationsskärm

Visa en informationsskärm live i fullskärm

Det finns flera sätt att visa en informationsskärm på, men "nyckeln" är att kunna visa en webbsida i helskärm. Varje informationsskärm har en egen webbsida som uppdateras automatiskt med det senaste innehållet. Adress för skärmen är vår adress + en hemlig kod. Vi använder ABC123 i exemplet nedan, men du måste ersätta det med koden för din skärm.

Hitta skärmadress och starta skärmvisning

1. Logga in och klicka på skärmar i menyn uppe till vänster .
  2. Notera adressen för skärmen https://app.pintomind.com/ + SKÄRMKODABC123.
  3. Öppna skärmadressen i en webbläsare på den fysiska bildskärmen som kommer att visa innehållet.
  4. För fullskärmsläge, tryck F11 på Windows, eller CMD + SHIFT + F för Chrome på mac.

Automatisk start och fullskärm

De flesta typer av utrustning kan ställas in så att webbläsaren startas automatiskt och att den visas i fullskärmsläge när datorn startar. Hur detta görs beror på vilken typ av skärm du har, eller vilken typ av dator som är ansluten till skärmen. Här är tips för de vanligaste varianterna: