Stöder vertikala skärmar

Vertikala skärmar är utmärkt om du ofta behöver visa t.ex. affischer eller menyer, eller om du inte har utrymme för att montera skärmen horisontellt.

Justeras automatiskt

När en skärmadress öppnas på en skärm med ett format för en vertikal skärm, kommer utformningen av innehållet anpassa sig till detta. Huvudanslaget och sidfoten kommer att justeras i storlek, och om du har ett sidofält, kommer detta att döljas.

Välj vertikal eller vanligt när du förhandsgranskar

En displaylänk kan öppnas på både vertikala och horisontella skärmar, så du kan välja om du ser en skärm som vertikalt eller vanligt läge när du förhandsgranskar.