Hantera användare

Lägga till användare

För användaradministration, välj "Användare" från menyn.

Användare läggs till genom att ange namn och e-post. Systemet skickar en e-postinbjudan till användaren när du sparar.

Anpassa rättigheter

När du har bjudit in en användare kan du välja om användaren ska vara Administratör (fullständiga rättigheter) eller om vederbörande ska ha begränsade rättigheter. Om du väljer begränsade rättigheter kan du välja vilka skärmar användaren ska kunna publicera till och om denne ska kunna ändra alla anslag eller bara sina egna.

Ordning och bestämma kontaktperson

På den vänstra sidan av namnet på användaren hittar du ett fält som du kan klicka och dra för att sortera ordningen på användare i listan.

Användaren som är överst i listan är kontaktperson för kontot, och kommer att få e-post i samband med kontot.

Samma användare flera konton

En användare kan vara medlem i flera konton. När användaren loggar in får denne välja vilket konto som ska hanteras. När användaren är inloggad kan denne byta konto genom att peka på PinToMind-loggan överst på skärmen.