Kontrollera status på infoskärmar

Status på förstasidan

Överst på förstasidan hittar du fältet som visar antalet skärmar anslutna till systemet. Om det inte finns några skärmar anslutna, är fältet grått.

Översikt över status för enskilda skärmar

Klicka på "skärmar" till vänster i fältet (eller i menyn) så når du listan över skärmar och deras status.

I listan över skärmar, hittar du samma symbol till höger på varje skärm, som visar om skärmen är online eller inte.

Enhetsdetaljer

Vid varje skärm hittar du länk till "Visa enheter". Genom att klicka på enheten hittar du information om IP-adress, webbläsarversion m.m. för skärmar som är online.