Skydda skärmadressen från utlämnande

Håll skärmadressen hemlig

Skärmadressen består av en kod som i sig själv ger skydd mot tillfälligt utlämnande. Adressen får inte distribueras eller användas på annat ställe än på infoskärmen.

Om du misstänker att din skärmkod har varit känd av eller öppnas av obehöriga, kan du skapa en ny kod för skärmen. Detta gör du genom att välja "skärmar" i menyn, välj "Inställningar" och "Säkerhet". Överst på den här sidan finns en knapp för att skapa ny skärmkod.

Lösenord

Under "Säkerhet" för skärmen (se ovan) finns det en möjlighet att lägga till lösenord som måste anges varje gång skärmen öppnas. När du öppnar skärmadressen måste du ange lösenordet för skärmen för att starta skärmvisning.

En nackdel med lösenord är att detta inte kan kombineras med automatisk start och fullskärm.

IP-RESTRIKTIONER

Du kan ange att bara enheter med specifika IP-adresser får öppna innehåll på skärmen. Om du försöker öppna skärmens URL/adress på enheter med andra IP-adresser kommer inte skärmens innehåll att visas.

Du hittar en möjlighet för registrering av detta också under Säkerhet för skärm. Här hittar du också en lista över IP-adresser som skärmen har varit öppen på och här har du även möjlighet att godkänna IP-adresser som den har varit öppen på.