Anpassa och kopiera layout på skärmar

Du kan anpassa layouten så att skärmarna får din personliga prägel. När du har anpassat och är nöjd med en skärm, är det enkelt att kopiera layouten till andra skärmar.

Anpassa layout

När du skapar ett konto skapar vi första skärmen till dig och ger den vår standardlayout.

Under menyalternativet "Skärmar" kan du välja "Inställningar" för att redigera hur skärmen ska se ut.

Ladda upp logotyp, välj bakgrundsfärg eller bild och anpassa hur den nedersta raden ska visas.

Kopiera layout till andra skärmar

När du har gjort layouten på en skärm kan du kopiera den till andra skärmar.

Du kan kopiera layout på två sätt:

Skärmar som är märkta med * "kan inte kopieras" * har gamla layouter som inte kan kopieras till andra skärmar. Om du bara har sådana skärmar, måste du först förnya layouten på en skärm, och sedan kan du kopiera detta till andra skärmar.