Prioritera anslag

Har du ett anslag som du tycker är särskilt viktigt? Vid prioritering av anslag kan man välja att anslag ska visas oftare eller hela tiden. I kombination med tidstyrning ger detta spännande möjligheter - t.ex. om du har ett meddelande som det är viktigt att människor ser idag..

Fler sätt att prioritera

Kombinera med tidstyrning

Anslag med prioritet kan som andra anslag tidstyras. Du kan välja att de ska visas på fasta tider varje vecka eller under perioder som definieras av datum och klockslag.

Du kan till exempel ange att det varje fredag enbart ska stå "Trevlig helg!" på skärmen, eller så du kan ange anpassade välkomstmeddelanden kommande tisdag, riktade till personer som du vet kommer att besöka er då.

Om du till exempel har ett viktigt meddelande som alla måste se idag, kan du publicera och priortere och kombinera med tidstyrning "idag". Då är skärmen tillbaka till det normala nästa dag. :tada:

Frågor eller kommentarer? Kontakta oss på support@pintomind.com!