Dekorera infoskärmarna för jul

Julpynta dina infoskärmar

Vi har juldekorationer redo för dig - nu kan du dekorera informationsskärmarna för advent och jul!

Byta bakgrundsbild

Vi har gjort klart juliga bakgrundsbilder som du kan välja genom att gå till "skärmar" och "inställningar" för skärmen. En av de trevliga bakgrunderna ser du på skärmen till vänster i bilden ovanför.

Dekorera sidfoten med snö-dekor

Du kan också dekorera sidfoten med snö-dekor. Enfärgad bakgrund i kombination med snö-dekor är trevligt som du kan se på skärmen ovanför till höger. På den här skärmen, har vi också "fuskat" och laddat upp en bild av en julklapp som logotyp på skärmen, och så vi har använt en matchande färg från den bilden för skärmen.

Kopiera när du har dekorerat en skärm

Har du flera skärmar? När du har dekorerat en av skärmarna kan du kopiera layouten till de andra skärmarna.

Glad advent!